Logg innRegistrer deg
Om oss

I over 30 år har vi levert smykker og halvfabrikat til Norges gullsmeder!

Om oss

NOOR – smykker gjennom hele livet

”Når vi velger ut et NOOR smykke tar vi hensyn til trender, farger og fremfor alt - at smykket er tidløst og aktuelt i lang tid fremover. Et ekte smykke får deg til å føle deg pen og spesiell og skal være deg like kjært den dag du kjøpte det, som 10 år senere. Det er en balansegang NOOR har lykkes med.”

 

NOOR – tilgjengelig overalt for deg!
NOOR har smykker for dem som liker pene smykker.
På websiden finnes alle smykkene slik at du kan skrive ut dine ønsker og ta med til gullsmeden
– eller til noen annen...

Her finner du også hvilke andre smykker som matcher og forslag til passende kjeder. Er du interessert i for eksempel en ring med blå topas kan du søke på det!

 

FIRETRACE – det riktige for din diamantring
FIRETRACE-kvaliteten er noe NOOR anbefaler å bruke for alle diamanter. Dette gir maksimum briljans i diamanten, men, koster ikke mer! Det er vinklene i slipen av diamanten som er det viktige.
__________________________________________________________________________________________

Webbutikk
NOOR har ikke webbutikk. Vi videresender alle kundekontakter til gullsmedbutikker.
Prisene som vises på denne hjemmeside er oppdelt i prisgrupper og er veiledende priser som anbefales til butikkene.

__________________________________________________________________________________________

NOOR® har alt fra sølvsmykker til eksklusive diamantsmykker og enhver gullsmed kan bestille fra oss. Alle smykker finnes presentert i vår store smykkekatalog på 100 sider og på denne webside.

 

NOOR® og FIRETRACE™ er varemerker som tilhører NOOR Edelmetall AS, medlem av Norges Gullsmedforbund / Leverandørforeningen.

 

Bilder og tekst, helt eller delvis, må ikke kopieres fra denne webside uten skriftlig tillatelse. Alle varemerker og bilder som vises tilhører, om ikke annet er angitt,
NOOR Edelmetall AS. Forbehold om evt. skrivefeil og lagerbeholding. Mange av produktene vises ikke i naturlig størrelse. Visse fargeavvik kan forekomme.

 

© NOOR EDELMETALL A/S